Intrebari frecvente

Comenzi si Livrare


Livrarea se face prin Fan Courier la adresa mentionata in comanda, costurile fiind suportate de client. Pentru comenzi cu valori mai mari de 1000 RON transportul este gratuit oriunde in tara. Comanda va fi livrata in maxim 3 zile lucratoare de la finalizarea comenzii.

Albume standard 3-4 zile; Albume personalizate 4-6 zile; Cutii albume diverse 4-6 zile; Cutie album Fantezie 5-10 zile; Cutii albume lemn 6-10 zile; Huse albume 3-4 zile; Cutii USB 3-4 zile; Carcase DVD 3-4 zile. Timpii de executie nu includ timpul de transport al curierului.

Da, contra unei taxe de 100 RON. Timpul de executie pentru albumele standard este de 1 zi, iar pentru albumele personalizate de 2 zile. Timpii de executie nu includ timpul de transport al curierului.

Kitul poate fi comandat, contra-cost, pe e-mail la comenzigalati@fotika.ro sau comenzicluj@fotika.ro. Acesta este disponibil exclusiv fotografilor profesionisti!

Da, ai posibilitatea sa ridici comenzile personal de la urmatoarele centre: Fotika Showroom Spicu Galati, in Complex Spicu, str. Albatrosului nr. 1, bl. M, sc. 4, parter sau Laborator Foto Cluj-Napoca, in Manastur, str. Primaverii nr.6, bl. S2, sc. 4, parter.

Mergi la COMANDA PRODUSE, selecteaza si personalizeaza produsul ales, iar la final apasa butonul "SALVEAZA SIMULARE". Toate simularile sunt salvate in contul tau in "Simulari". In curand, simularile vor putea fi editate.

Livram comenzi in Republica Moldova si in restul Europei, la cerere.

Dupa inregistrarea comenzii vei primi confirmarea pe email. Ulterior poti afla statusul comenzii tale in cont in "Istoric Comenzi".

Daca statusul comenzii este "In curs de procesare" te rog sa ne contactezi de luni pana vineri intre 08:00 - 16:30 la numarul de telefon 0374/490251 sau pe email la comenzigalati@fotika.ro sau comenzicluj@fotika.ro in maxim 3 ore de la inregistrarea comenzii. Daca comanda a fost deja preluata, aceasta nu mai poate fi anulata.

Poti afla statusul comenzii tale in cont in "Istoric Comenzi". Daca statusul comenzii este "In curs de procesare" te rog sa ne contactezi de luni pana vineri intre 08:00 - 16:30 la numarul de telefon 0374/490251 sau pe email la comenzigalati@fotika.ro sau comenzicluj@fotika.ro in maxim 3 ore de la inregistrarea comenzii. Daca statusul comenzii este "Finalizata" aceasta nu mai poate suferi nici o modificare in ceea ce priveste produsele, insa poate fi solicitata modificarea adresei de livrare.

Intra in COMANDA PRODUSE, selecteaza produsul si urmeaza pasii indicati. Pentru detalii, te invitam sa consulti Comenzi si Livrare in meniul HELP. Nu primim comenzi pe Facebook. Un ghid de comanda va fi disponibil in curand.

Pentru a incarca fisiere intre 25 MB si 2 GB recomandam sa folosesti una din pagini - www.wetransfer.com | www.transfer.ro | www.yotransfer.ro , apoi copiaza linkul rezultat in comanda.

Aveti 2 optiuni: 1-Autentificati-va in contul fotika.ro, iar in <Istoric comenzi> puteti vizualiza statusul comenzii. 2-Primiti confirmare detaliata pe e-mail la fiecare schimbare de status.

Diverse


Showroom Spicu L-V 9:00-19:00 / S-D Inchis; Laborator Foto Micro 18 L-V 8:00-20:00 / S 9:00-18:00 / D Inchis; Laborator Foto Tiglina L-V 9:00-17:00 / S-D Inchis; Laborator Foto General L-V 8:00-20:00 / S 9:00-18:00 / D 9:00-13:00

L-V 9:00-20:00 / S 9:00-13:00 / D Inchis

Indrumarea si asistenta telefonica a clientilor se va face prin numarul unic de telefon 0374 490 251. Centrala telefonica opereaza de luni pana duminica intre orele 8:00 - 20:00.

Ne poti lasa un mesaj pe pagina de Facebook, poti folosi formularul de contact afisat pe Site in sectiunea CONTACT sau pe email la urmatoarele adrese: officegalati@fotika.ro sau officecluj@fotika.ro. Operatorii nostrii iti vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care nu ai primit mesajul, te rugam sa te asiguri ca nu a fost trecut in unul din celelalte folderele in care se afla mesajele - cel mai frecvent caz fiind cel al folderelor Spam (mesaje nesolicitate) sau Trash (mesaje sterse). Pentru a marca o anumita adresa ca fiind sigura adauga emailul respectiv la contacte.

showroom.spicu@fotika.ro ; micro18@fotika.ro ; tiglina@fotika.ro ; general@fotika.ro

Servicii


Operatorii nostrii pot realiza, contra cost, designul colajelor. Daca doresti sa realizezi singur colajele, iti recomandam urmatoarele programe: Fundy Design, Smart Albums, Photoshop, InDesign, Dg Foto Art.

In cadrul punctelor de lucru executam fotografii pentru orice tip de acte (buletin, pasaport, legitimatie, viza, etc.).

Cont Fotika


Activarea contului de fotograf profesionist se face in termen de aproximativ 2 zile de la inregistrare, dupa ce datele furnizate au fost verificate de unul din operatorii nostri. Dupa activare vei primi un mesaj de confirmare. Activarea contului de fotograf amator se face automat printr-un email de verificare.

Mergi la INREGISTRARE, alege tipul contului (fotograf profesionist sau amator) si completeaza formularul afisat. Dupa inregistrare vei primi un email de confirmare.

Mergi la AUTENTIFICARE si introdu adresa de email cu care te-ai inregistrat si parola aleasa.

Mergi la AUTENTIFICARE si acceseaza "Ai uitat parola?". Introdu adresa de email cu care te-ai inregistrat pentru a primi toate instructiunile de resetare a parolei.