De ce Fotika ?

Criterii in alegerea producatorului de albume foto

Crearea unui parteneriat pe termen lung

Cand alegeti un producator de albume foto, asigurati-va ca are o reputatie buna si are un nivel ridicat de angajament fata de industria de foto print. Cu peste 20 de ani de experienta pe piata, Fotika continua sa se situeze in topul producatorilor din Romania oferind albume si accesorii foto inovatoare si incitante.

Produse de calitate livrate la timp

Fotika se straduieste sa livreze produse de calitate de fiecare data. Toate produsele sunt realizate manual de personal specializat in propriul atelier de productie. De ce este acest lucru foarte important? Pentru ca atunci cand intervine o schimbare de ultim moment, avem posibilitatea, contra cost, sa remediem albumele (schimbat print sau coperta).  Angajatii nostri  inteleg importanta crearii unor produse de calitate si livrarea la timp, de fiecare data.


Gama variata de produse

Fotika nu se limiteaza doar la productia de albume, ci ofera o gama larga de albume si accesorii foto. Oferim produse care satisfac atat nevoile fotografilor profesionisti, cat si nevoile amatorilor. Astfel ca, pe langa albumele foto, puteti gasi in portofoliul nostru stickuri USB, cutii personalizate si foto decor care completeaza oferta.  La Fotika aveti posibilitatea sa alegeti dintr-un numar mare de modele, materiale si culori, oferind chiar solutii pentru modele personalizate, la cerere.

Gama variata de servicii

Industria fotografica a evoluat foarte mult in ultimii ani. Producatorii de albume foto trebuie sa ofere o gama variata de produse si servicii pentru a se mentine in top. Fotika ofera servicii de printare foto de pe suport digital si film pe hartie foto profesionala marca Fujifilm, laminare printuri, printare pe canvas, printare postere si personalizarea produselor folosind tehnologia de gravura laser sau print UV.  

Produsele noastre sunt 100% personalizabile.

Pentru a afla pretul produsului este necesara configurarea lui prin platforma de comenzi.

Fa-ti cont pentru a avea acces la platforma de comenzi si preturi. Dureaza doar 2 minute.